هنگامی که این گل با ارزش به هلند رسید، توجه بسیاری از مردم را به خودش جلب کرد تا جایی که پدیده ای به نام جنون لاله در هلند به وجود آمد. لاله در هلند به وفور کشت و اصلاح نژاد شد و لاله هلندی نام گرفت. با این حال، زمان های ناامیدانه منجر به اقدامات ناامیدکننده می شود. هنگامی که در طول جنگ جهانی دوم عرضه مواد غذایی به هلند مسدود شد، پیاز گل لاله به جلوگیری از گرسنگی و قحطی گسترده کمک کرد.
در خاک های رسی، به جای آن به عمق 7.5 تا 15 سانتیمتر بکارید. این به لاله های شما کمک می کند تا حداکثر قد و اندازه گل خود را بدست آورند. لاله ها در آفتاب نیم روزه و زیر درختان برگریز نیز عملکرد خوبی دارند. در آب و هوای گرم، گل ها در صورت محافظت در برابر آفتاب گرم بعد از ظهر، ماندگاری بیشتری خواهند داشت. نام گل لاله از کلمه لال یا همان کلمه لعل از زبان سانسکریت به معنی «قرمز» گرفته شده است. واژهٔ لاله امروزه به گل های پیازداری گفته میشود که نام علمی آنها تولیپا و از راستهٔ سوسن سانان و از تیرهٔ سوسنیان است و کاسه و جام آن تشکیل جامی کامل می دهد.
محل مجله خبری گل و گیاه کاشتن پیاز لاله جایی است که آفتاب صبحگاهی و سایه ی طولانی عصرگاهی داشته باشد. گل لاله با گلهایی از خانواده نرگس رابطه خوبی ندارد پس گلهای نرگس را با گل لاله یکجا قرار ندهید تا گل های لاله شما پژمرده نشود. هر قدر که شرایط خاک نامناسب تر و مواد غذایی کمتری داشته باشد پیازهای شکل گرفته ریزتر خواهند بود. شود اما با امدن زمستان و کاهش دما از بین خواهد رفت البته خود پیاز از بین نمی رود . نور اندک محیط نیز از دیگر دلایل عدم گلدهی این گیاه است.
لاله های سفید
پیاز را از گلدان خارج کنید و به کمک یک بیلچه باغبانی، خاک های چسبیده به پیاز را به خوبی پاک کنید. سپس پیازهای کوچک به پیاز اصلی را با دقت جدا کنید، باید آنها را محکم بشکنید. فقط هنگام کاشت و بعد از آن در فصل بهار به لاله کود بدهید. کمپوست، پودر استخوان و کود گرانوله برای لاله مناسب هستند.
- پروندلبو، لالهها و زنبقهای ایران و گونههای مجاور، ۸.
- زه کشی نامناسب و آبیاری بیش از حد سبب ابتلای گیاه به بیماریهای قارچی شده و در نهایت گیاه را دچار پژمردگی میکند.
- گل لاله خواص دارویی هم دارد که به بعضی از آنها اشاره می کنیم.
- سوخ هایی که در باغ کاشته شده بودند تمام فصل زمستان در خاک بوده اند و زمانی در فصل بهار هوا گرم تر شود گل دهی دارند.
- با این حال، یکی از ویژگی های قابل توجهی که در بسیاری از لاله ها مشترک است این است که اکثر آنها گل های کاملاً متقارن دارند.
از جمله آفات و بیماری های مهم گل لاله عباسی می توان به بیماری های لکه برگی، زنگ، پوسیدگی ریشه، شته و حلزون اشاره کرد. در صورت مشاهده علائم آفات و بیماریهای قارچی بهتر است که از سموم مناسب برای درمان گل لاله عباسی استفاده نمود. پس از سبز شدن پیازهای لاله ابیاری باید به گونه ای باشد که سطح خاک خیلی خشک نشود. سپس گلدانها را به مکانی با دمای ۲۵-۲۴ درجه سانتی گراد و نور مناسب منتقل ساخت و هر ۴-۳ روز آبیاری می کنیم. خاک مناسب (خاک برگ، ماسه و کمی خاک باغچه) را در گلدانی که برای کاشت انتخاب شده است بریزید. همینطور اولین بازارگل و گیاه مجازی ایران نیز در سال 93 در کنار این ژورنال شروع به کار کرد تا نیازهای روزافزون مردم دراین زمینه را براورده سازد .
زاموفیلیا بلک: نکات نگهداری و کوددهی