شیرآلات صنعتی و بررسی انواع شیرآلات به همراه عکس آی فولاد | kasrasaran

شیرآلات صنعتی و بررسی انواع شیرآلات به همراه عکس آی فولاد | kasrasaran

شیرآلات کارتریجی از انواع دو اهرمی هستند و ظاهری کاملاً شبیه شیرآلات فشاری دو اهرمی را دارند و در صنعت ساختمان کاربرد زیادی دارند. تنها تفاوت آنها در این است که شیرآلات کارتریجی از نوع بدون واشر و شیرآلات فشاری از نوع واشر دار هستند. اما با وجود شباهت ظاهری، در هنگام استفاده به راحتی می‌توانید متوجه تفاوت عملکرد آنها شوید. زیرا شیر های فشاری در هنگام چرخاندن اهرم نیاز به اعمال فشار بر روی واشر دارند.

انواع شیر دروازه ای

تریم به قسمت‌های داخلی شیر که با سیال در تماس است مربوط است که شامل میله شیر، حلقه درزبندی، گایدهای شیر و بوش‌ها می باشد. با سلام، بنده یک لیست خرید شیر آلات پروانه ای موتوردار برای استعلام قیمت دارم. شیر پروانه ای لاگ از لحاظ ضخامت بدنه و تعداد سوراخ بین شیر پروانه ای ویفری و شیر پروانه ای فلنجی می باشد. شیر با عملگر برقی از دو جز شیر و عملگر برقی تشکیل می شود که به آن MOV یا Motor Operated Valve می گویند که با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی و انتقال نیرو موجب باز و بسته شدن شیر می شود. برند و مجموعه پایپینو با توسعه و گسترش زیر ساخت های صنعت همواره نوآوری و کیفیت را الگوی خود قرار داده است. مجموعه پایپینو با ارایه پیشنهادات قیمتی مناسب، شرایط پرداخت دلخواه شما و تضمین قرارداد با شرایط آسان مناسب پیشبرد اهداف هر سازمان و کسب و کاری است.

مهم ترین وظیفه شیر دروازه‌‌ای چیست؟

به طور کلی از این شیر ها برای کنترل سیال در خطوط لوله ها و شبکه های لوله کشی مکان های صنعتی استفاده می این محتوا شود. هر کدام از انواع شیر ها کارایی متفاوتی دارند که در صنایع مختلف برای کارایی گوناگونی بکار می روند. شیرآلاتی که بدون نیاز به اپراتور و به صورت خودکار باز و بسته می‌شوند، اتوماتیک گفته می‌شود. از انواع این تجهیزات می‌توان به شیر مکانیکی خودکار، شیرالات با عملگر پنوماتیک، شیرآلات با عملگر برقی و هیدرولیکی و شیرآلات سلونوئیدی اشاره کرد. این تجهیزات به طور خودکار سیال را عبور می‌دهند یا جریان آن را متوقف می‌کنند. در میان شیرآلات صنعتی ، این نوع شیر بهترین انتخاب برای جریان‌های زیاد است.

  • در عین حال، باید بدانید که کاربرد این شیر‌ها معمولا محدود به حجم بالای مواد است و برای حجم پایین نمی‌توان از آن‌ها استفاده کرد.
  • یوغ به ساختار بالایی شیر گفته می‌شود که مجموعه قاب اکچویتور را پشتیبانی می‌کند، یوغ با یک مهره قفل بزرگ به بونت شیر محکم می‌شود.
  • شیرهای صنعتی با حرکت خطی  نسبت به فرسایش مقاوم تر بوده ولی نسبت به نوع دورانی آن گران تر هستند.
  • ساقه ولو از بالا به بدنه شیر، با رزوه و یا خار و رابط به عملگر متصل می شود و از قسمت پایین به شکل های پرس و جوش و غیره نصب می گردد.
  • از جمله مهم ترین ولوهای تنظیم جریان می توان به شیر کروی، سوزنی، پروانه ای، توپی، سماوری و غیره اشاره کرد.
  • شیرهای یکطرفه، معمولا برای جلوگیری از برگشت جریان خودکار استفاده شده و هنگام ورود ماده‌ی سیال، به طور خودکار به جهت مورد نظر باز میشوند.

اگر دغدغه اصلی شما نشت باشد، با استفاده از شیر‌های کروی نیازی نیست نگران این موضوع باشید. اگر افت فشار دغدغه اصلی شما نیست، این شیرها می‌توانند گزینه‌ای مناسب باشند. از شیر‌های کروی در سیستم آب آشامیدنی، سیستم تغذیه شیمیایی، سیستم تخلیه و استخراج و سیستم‌هایی از این دست اشاره کرد. در این شیرها مایع و یا سیال زمان عبور از شیر باید به اندازۀ دو تا 90 درجه دور بزند و به همین خاطر افت فشار در شیرها و یا شیرهای گلوب حتی زمانی که کاملاّ باز باشد، قابل توجه است.

دسته‌بندی شیرآلات از نظر حرکت مکانیکی

این تجهیزات انواع مختلفی دارند و برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه این مطلب، به معرفی انواع شیرآلات صنعتی، استاندارد، کاربردها و دیگر موارد مرتبط با آن، خواهیم پرداخت. این شیر به دلیل استفاده از فشار باد از دیگر شیرهای اتوماتیک با سرعت بیشتری باز و بست را انجام می دهد. از مدل شیرهای پنوماتیک می توان به شیر توپی پنوماتیک، شیر پروانه ای پنوماتیک و گلوب ولو پنوماتیک اشاره کرد.