گیاهانی که در شرایط نوری زیر ۸ ساعت رشد می کنند دارای ساقه های بلندتر، گل های کمی درشت تر و شاخه های جانبی بیشتر هستند. ولی آن هایی که در فتوپریود زیر ۱۶ ساعت رشد می کنند ساقه های کوتاه تر و شاخه های جانبی کمتری دارند. برای تهیه عطر گل میخک در منزل، شما میتوانید از روش تقطیر استفاده کرده و اسانس این گیاه را به دست آورید. البته روشهای تهیه اسانس بسیار متفاوت بوده و هرقدر امکانات بیشتری داشته باشید، اسانس باکیفیتتری در انتها خواهید داشت.
- اولین گره در پایین ساقه گیاه، نسبت به گره بالاتر رشد رویشی بیشتری دارد.
- میخک صدپر را میتوان در پختوپز استفاده کرد، هندیها در طول تاریخ از این گیاه در غذاهای خود استفاده میکردهاند و به عنوان ادویه معطر به برنج اضافه میکردند.
- به منظور تسریع در ریشه دهی، توصیه می شود محل تماس ساقه با خاک زخمی شود.
- جوانههای گل در ابتدا کم رنگ هستند و به تدریج تبدیل به سبز و پس از ان به رنگ قرمز تبدیل میشود، در این هنگام میوههای درخت آماده برداشت هستند.
- برخی تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات موجود در میخک می تواند به محافظت در برابر سرطان کمک کند.
- سپس با کمی پیت ماس روی بذرها را بپوشانید و آبیاری را انجام دهید تا بذرها جوانه بزنند.
شما میتوانید 4 تا 6 هفته پس از ترکیب مواد، به بهترین رایحه دست پیدا کنید. شما با خرید از وب سایت ما از راهنمایی های متخصصان تیم دمبرگ نیز بهره مند خواهید شد. این محصولات در کارتنهای 10 کیلویی یا کیسههای 50 کیلوگرمی وارد ایران میشوند. تمامی مواد مزبور را در گلاب به مدت 24 ساعت بخیسانید و پس از آن، آن را تقطیر نمایید و به قدر احتیاج بنوشید. عرق گل میخک برای تقویت اعضای داخلی، معده، کبد، هاضمه، رفع باد های شکم، رفع سموم زائد، تعدیل اخلاط و بیماری های سرد بسیار نافع است.
گیاهان کاهش دهنده قندخون+روش مصرف
به همین علت تصمیم گرفتیم طی این مقاله شما را با مجله خبری گل و گیاه دارویی میخک و تاثیرات و فواید آن برای بدن آشنا کنیم. اوژنول موجود در میخک باعث می تواند درد ناشی ورم مفاصل در آرتروز و آرتریت روماتوئید را کاهش دهد، میخک خاصیت ضد درد و ضد التهابی دارد و می تواند التهاب ناشی از آرتروز را نیز کاهش دهد. این چای گیاهی به درمان مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه کمک می کند، کم کالری است و کافئین ندارد، این دمنوش سالم می تواند به کاهش وزن کمک کند. میخک دارای خواص آرام بخشی است و عطر و طعم خاصی و خوشایندی دارد، این گل زیبا را گاه به چای سیاه اضافه می کنند و گاه خود گل ها را دم می کنند. میخک سرشار از ویتامین های C, E و K است، همچنین فیبر و منیزیم دارد و سراسر از آنتی اکسیدان است.
میخک صدپر را میتوان در پختوپز استفاده کرد، هندیها در طول تاریخ از این گیاه در غذاهای خود استفاده میکردهاند و به عنوان ادویه معطر به برنج اضافه میکردند. میخک صدپر کمتر در غذاهای روزمره استفاده میشود و بیشتر خواص طبی دارد و موجب افزایش حرارت بدن میشود. میخک صدپر خشک نیز در بعضی از مناطق هند به عنوان عطر چایی استفاده میشود به ویژه منطقه گجرات. در غذاهای مکزیکی به همراه زیره و دارچین در خوراک استفاده میشود.
بعد از اینکه گیاهان به اندازه مورد نظر رسیدند و شرایط برای انتقال فراهم بود میتوانید گیاهچهها را به محیط اصلی انتقال دهید. بلکه می توانید از این گیاه خوش عطر به عنوان دمنوش نیز استفاده کنید. به جای استفاده از چای سیاه، می توانید چای میخک بخورید تا هم از نوشیدن یک چای متفاوت لذت ببرید و هم به بدنتان سود و بهره زیادی برسانید.